Туторијал за како да си направите Fanbus и Speed Controler v1.0

Да почнеме…. вели Fatal1ty а.к.а Mартин Рајовски објавувајќи одличен туторијал за правeње FanBus и контролер за брзината за вртење на вентилаторите.

… продолжете на форум за туторијалот, а подолу е видео со „конечниот производ“.

Напомена: Доколку не сте сигурни што треба да се направи не започнувајте со правење вакво нешто. Туторијалот може да биде и како само едукативен материјал. Ниту IT.com.mk ниту Мартин одговараат за последиците при погрешно работење.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments