Неразбирањето на потребите на корисниците е еден од најголемите проблеми при дизајнирање. Познавањето на вистинските потреби, предизвици и специфичностите помагаат за креирање на вистински корисни уреди. Затоа клучно при развојот на идна технологија е фокусирањето на потребите на корисниците, вели Тања Даглас, биомедицински инженер, во својот говор на TED.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments