Што е Ransomware со Џон Оливер

Last Week Tonight with John Oliver има уникатен и забавен начин на претставување на сите светски случувања, па дури и на проблемите во ИТ секторот или новите технологии кои се појавуваат постојано. Криптовалутите, „нативното рекламирање“, патент троловите веќе биле дел од епизодите, а сега дојде време и на ramsp,ware-нападите.

Ако подолго време ја следите ситуацијата веќе сте ги слушнале работите од видеото, иако има и интересни и смешни приказни кои можеби и не ги знаете. Ако ништо друго може прерипате до крајот и да го погледнете предлогот за нова реклама за интернет провајдерите.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments