Спонзориран текст

Прошетајте ја вашата канцеларија!

Спонзорирано од Symphony Solutions

во ИТ.МК, Спонзорирани

Ако можете било што да посакате на работното место, што би било тоа? Ова прашање си го поставуваме секој пат кога изнаоѓаме нови начини да им покажеме на нашите вработени колку Симфони Солушнс ги цени нивниот труд и работа секојдневно.

На што мислите? Како можеме да ви го направиме искуството со Симфони посебно? Што е потребно да се чувствувате дека сте на правото место?

Барајќи ги одговорите на овие прашања, ви ги соопштуваме новите Бенефити

со Workstation и Workation полиси.

Што е Workstation? Што е Workation? Дали се едно и исто? Дефинитивно е поврзано со ‘работа’. А, истовремено значи и многу повеќе од тоа.

Workstation за Топ Перформери

Ван Гог би бил изгубен без неговиот штафелaj и четки за сликање. Андриесен не би можел да ги состави своите ноти ако го немаше своето пијано. Ова биле нивните алатки со кои создале нешто исклучително и долготрајно.

Па така, Workstation полисата е инструментот на Симфони за создавање уникатни продукти и исклучителни решенија. Алатките се наши, а вештината ваша.

Да, добро прочитавте. Workstation е првиот бенефит од Симфони за успешен почеток на кариерата во компанијата. Но, како се разликува од која било друга компанија и што добиваат вработените со ова? Ова е подарок за вас од компанијата. Ова е ваша лична сопственост која ви припаѓа уште од првиот ден. На него работите. Го поседувате. Дури и можете да си залепите стикери, зошто да не.

Симфони Солушнс обезбедува високо квалитетни лаптопи за секој што ќе дојде. Ние веруваме дека ако имате одлични услови за работа, добрите резултати се загарантирани и ќе постигнете и многу повеќе од тоа што можете.

Workstation е дел од Стартер пакетот за секој нововработен. Побарајте и ќе видите зошто.

Работа или одмор? И двете!

Симфони Солушнс вработува луѓе од целиот свет што и не е ништо ново со оглед дека новите норми и дозволуваат да работите од било каде. Но, што ако ви се здосади да работите од едно место и да ја гледате истата канцеларија секој ден? Не мислиме на одмор во буквална смисла на зборот, но еден издувен вентил не би бил на одмет. Па така, со нашата workation полиса нема потреба да се оптеретувате со ова.

Работа и одмор заедно? Дали е воопшто возможно? Секако, и ние го викаме работен одмор, баланс помеѓу работата и приватниот живот. Патувајте во друга земја, одете на пат, или пак одете на крстарење додека редовно ги извршувате работните обврски. Бидете одговорни за сопственото време и распоред и останете верни на вашата страст и посветеност на тимот и проектот. Звучи премногу добро за да е вистинито! Да, како што можат нашите врвни професионалци во Симфони, така можете и вие.

“Ми се допаѓа што можам да работам од каде било. Потребен ви е само лап топ, интернет и почнете со работа додека уживате во погледот таму некаде. Можноста да се комбинира работата со одморот ја зголемува продуктивноста, го намалува стресот и прави повеќе да уживате во вашата работа!” – Софија Савка, Сервис Деливери Менаџер во Симфони Солушнс.

Како ви звучи сето ова? Ако сакате да дознаете повеќе, ѕирнете ги отворените позиции и можеби ќе почнете да се пакувате за вашиот работен одмор. :)

Напомена:

Ова е комерцијален ПР текст закупен од страна на Symphony Solutions. IT.mk не сноси никаква одговорност за текстот и неговата содржина. Доколку сте заинтересирани да објавите промотивен текст, испратете го на [email protected]