Pandora: The World of Avatar е забавен парк како ниеден друг

Avatar img-thumbnail img-circle

во feature, Вести

Avatar беше еден од најпопуларните филмови кога излезе во кино салите. За потребите на филмот, режисерот Џејмс Камерон ја креираше планетата Пандора. Паркот ќе копира сѐ од летечките острови до летањето и светлечките растенија. За да го овозможи ова во паркот е вградена најнова технологија.

Pandora:World of Avatar е лоциран на Флорида, САД а официјалното отворање е во 2017.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments