#Комкаст S01E29: Новото лого на Instagram е како свадба!

Редизајнот на Instagram е одличен, но новото лого го инспирира Дарко Булдиоски да го отвори новиот #Kомкаст со аналогија за креирање насловници на VHS касети за свадби. Сепак и тој и Митко Цабевски се сложуваат дека логото е многу помалку важно од тоа што нуди апликацијата. Погледнете го новиот Комкаст за сите новости и анализи околу друштвените мрежи, дигиталниот маркетинг и што е ново на интернет.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments