#комкаст 92 – Топ 5 извори/сајтови за маркетинг и медиуми

Avatar img-thumbnail img-circle

во Вести

Со сите нови начини за консумирање на онлајн содржинa и куп различни алгоритми, дали е-билтенот повторно е наједноставен начин да дојдете до содржината која сакате да ја читате? Ова е интересна тема за почеток на новиот #комкаст 92, кој ќе ви помогне да пронајдете извори од кои може да се информирате за новите трендови и настани на полето на маркетинг и медиумите.

Кога сме веќе кај е-билтените и слична содржина, креаторите на Комкаст имаат одличен неделен преглед #ПрегледВоПеток.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments