Како до подобар блог дизајн на Blogger

во Совети

Со Template Designer-от можете да одберете обликот на блогот и големина и позицијата на баровите. Можете да ја смените бојата и позадината, да го смените фонтот, бојата на линковите, постовите и други детали…

Најинтересната опција е промена на местоположбата на додатните барови. Со тоа вашиот блог станува и ваш дизајн, а не само одберен темплејт.

(via Димитар Велков)

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments