ИТ Хорор

во feature, Хардвер

Фотографиите во продолжение се преземени од форумот “ИТ хорор” на ИТ форумoт во која повеќе членови споделуваат свои и туѓи искуства на тема неправилно сетирање, оддржување или занемарување на хардвер…

За да споделите свои фотографии на темата или да дискутирате, приклучете се тука.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments