Zero Science Lab

Последен пат ажурирано на 23 ноември, 2021.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

www.zeroscience.mk

[email protected]

[email protected]

Адреса
Oktomvriska Revolucija 42/3, Kumanovo
Дејност
15
вработени
2007
година на основање
Менаџмент
Ѓоко Крстиќ
Тагирано со