Vrootok Marketing & Consulting

Последен пат ажурирано на 4 јули, 2018.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

www.vrootok.com

[email protected]

070 25 44 69

Адреса
Бул. Кочо Рацин, бр. 32/2, 1000 Скопје
Дејност
4
вработени
2017
година на основање
Менаџмент
Теодора Николовска
основач и сопственик