Види Вака

Последен пат ажурирано на 8 август, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

vidivaka.mk
[email protected]

+389 72 752 115

Адреса
ул. Дренак 34 a, Скопје
Дејност
11-50
вработени
2016
година на основање
Менаџмент
Мите Кузевски
Co-founder
Горан Игич
Co-founder