Ултра

Последен пат ажурирано на 16 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

ultra.com.mk
[email protected]

Адреса
бул. Партизански Одреди 70б, Скопје
Дејност
51 - 100
вработени
1989
година на основање
Менаџмент
Зоран Новковиќ
ко-основач и генерален менаџер
Антони Пешев
ко-основач
Анета Пешева
ко-основач
Љубомир Христов
ко-основач и менаџер

Не е пронајдена содржина за Ултра на IT.mk.

За претставници на Ултра, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност