Singular

Последен пат ажурирано на 7 ноември, 2021.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

https://culture.singular.uk/

https://singular.uk/

[email protected]

+389-(2)-6151611

Адреса
Франклин Рузвелт 43а
Дејност
100
вработени
2009
година на основање
Менаџмент
Дарко Гацов
Akaki Meladze
COO
George Shamugia
Тагирано со

Содржина поврзана со Singular