Sigmoid Group

Последен пат ажурирано на 18 август, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

sigmoidgroup.com
[email protected]

+389 (70) 563 145

Адреса
ул. 1615, Џевахир Кула Б, Скопје
Дејност
11-50
вработени
2017
година на основање
Менаџмент
Стефан Јовановски
CEO