Сетек

Последен пат ажурирано на 15 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

setec.mk
[email protected]
02/30 80 100

Адреса
бул. Франклин Рузвелт Бр.19, Скопје
Дејност
101 - 150
вработени
1993
година на основање
Тагирано со