Nova Solutions

Последен пат ажурирано на 15 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

novasolutions.mk
047/524-442
[email protected]

Адреса
ул. Климент Охридски лам. 3, 2 кат, Битола
Дејност
1 - 10
вработени
2007
година на основање
Менаџмент
Игор Мишевски
основач