Magix.AI

Последен пат ажурирано на 18 август, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

magix.ai
[email protected]

070 887 736

Адреса
ул. Васил Ѓоргов 19/1, 3, Скопје
Дејност
2-10
вработени
2018
година на основање
Менаџмент
Ефтим Здравевски
Главен извршен директор