GSIX

Последен пат ажурирано на 3 април, 2018.
Пријави неточни информации.

Контакт информации
Адреса
ул. Фјодор Достоевски 72, Скопје
Дејност
22
вработени
2013
година на основање
Менаџмент
Теди Пејоски
ко-основач и извршен директор
Александар Паунковски
ко-основач и финансиски директор
Влатко Ѓуѓиноски
ко-основач
Бошко Петрески
КО-ОСНОВАЧ
Тагирано со

Содржина поврзана со GSIX