EmbedSocial

Последен пат ажурирано на 15 март, 2018.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

https://embedsocial.com/

[email protected]

 

 

Адреса
Пиринска 29, Скопје
Дејност
5
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Никола Бојков
CEO
Катерина Бојков
COO
Дејан Димитровски
CTO