Асоцијација за е-трговија

Последен пат ажурирано на 1 јули, 2022.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

ecommerce.mk
[email protected]

Адреса
ул.Мирослав Крлежа бр.14/1-1, 1000 Скопје
Дејност
2017
година на основање
Менаџмент
Нина Ангеловска
Претседател
Виктор Стојкоски
Генерален секретар