Cosmic Development

Последен пат ажурирано на 18 јули, 2019.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

http://www.cosmicdevelopment.com

[email protected]

+389 2 245 7560

Адреса
Васил Ѓорѓов 20А, Менхетен Бизнис Центар, 4ти спрат
Дејност
200+
вработени
2011
година на основање
Менаџмент
Рајан Милнес
CEO и ко-сопственик
Крис Павловски
Ко-сопственик
Антони Наумофф
Директор
Владимир Новачки
CTO