CodeWell

Последен пат ажурирано на 19 јули, 2019.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

codewell.is

Адреса
Диме Аницин бр. 9
Дејност
25
вработени
2011
година на основање
Менаџмент
Нино Карас
CEO и ко-основач
Мартин Анчевски
CTO и ко-основач

Содржина поврзана со CodeWell