Имате слободно време? Посетете го AllDay.com

во Веб

Во случај да имате минута, час или пак цел ден на располагање како и желба да ја задоволите вашата љубопитна природа, опуштете се со доза информации на All Day.

Статии како на кој начин се користеле кучињата за војни цели, кои десет филма ќе ви помогнат да заборавите на вашата бивша девојка/дечко или пак како се користи магијата на најновата технологија за да се прикаже вистинскиот изглед на историските личности, се само дел од интересните статии што ги нуди овој сајт.

All Day често се обогатува со нови содржини, уредно вметнати во соодветни категории како историја, патување, наука, храна, свет и забава. Едноставно одберете ја вашата категорија и започнете со еуфоричното впивање на конструктивни размислувања.

На прв поглед, All Day остава впечаток на уреден и компактен веб сајт, но загребете под површината и ќе забележите бројни реклами кои го нарушуваат елегантниот приказ на статиите. Особено не ни се допадна цепкањето на подолгите текстови на повеќе страни, сѐ со цел да ве изложат на што е можно повеќе реклами. Но, сајтот мора да заработува од нешто, нели? :)

И покрај ова, All Day ќе знае како да ве заинтересира со интригантните текстови и да потроши голем дел од вашето време. :)

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments

ит кариера

Перун Технологии

Junior FrontEnd Developer

Matrix IT Global Services Macedonia

Junior QA

види ги сите огласи на kariera.it.mk