Игри кои ќе излезат во ноември

Avatar img-thumbnail img-circle

во гејминг

Навлегувањето во претпоследниот месец од годината е пропратено со запрепастувачко висок број игри, почнувајќи со Lego Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition, движејќи се кон монументалната God of War Ragnarok и пријатно завршувајќи со релаксирачката Just Dance 2023. Но, ова е само дел од феноменалните игри кои ќе се натпреваруваат за вашето внимание.

Тука некаде, спортските ентузијасти ќе се забават со Football Manager 2023, а тврдокорните фанови на The Dark Pictures Anthology конечно ќе можат да ја проверат четвртата игра – The Devil in Me! Што друго ќе се најде на вашиот радар? Погледнете ја целата листа и кажете ни за играта која највеќе ја очекувате!

 • Lego Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 1 ноември
 • The Chant [PC, PS5, XSX] – 3 ноември
 • Die By The Blade [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 3 ноември
 • The Entropy Centre [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 3 ноември
 • From Space [PC, Switch] – 3 ноември
 • Horse Tales – Emerald Valley Ranch [PC, PS5, PS4, Switch] – 3 ноември
 • How to Say Goodbye [PC] – 3 ноември
 • Kingshunt [PC] – 3 ноември
 • Outshine [PC] – 3 ноември
 • RoboCo [PC] – 3 ноември
 • WRC Generations [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 3 ноември
 • Aeterna Noctis [Switch] – 4 ноември
 • Harvestella [PC, Switch] – 4 ноември
 • It Takes Two [Switch] – 4 ноември
 • Soulstone Survivors [PC] – 7 ноември
 • The Unliving [PC] – 7 ноември
 • A Little To The Left [PC] – 8 ноември
 • Football Manager 2023 [PC] – 8 ноември
 • Football Manager 2023 Console [PS5, XSX, XBO] – 8 ноември
 • Football Manager 2023 Touch [Switch] – 8 ноември
 • Sonic Frontiers [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 8 ноември
 • God of War Ragnarok [PS5, PS4] – 9  ноември
 • City Bus Manager [PC] – 10 ноември
 • Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties DLC [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 10 ноември
 • Fabular: Once Upon a Spacetime [PC] – 10 ноември
 • Lunistice [PC, Switch] – 10 ноември
 • Police Simulator: Patrol Officers [PS5, XSX, PS4, XBO] – 10 ноември
 • Shadow of the Guild [PC] – 10 ноември
 • Steelrising: Cagliostro’s Secrets DLC [PC, PS5, XSX] – 10 ноември
 • Hidden Through Time: Definitive Edition [PS4, Switch] – 11 ноември
 • Tactics Ogre: Reborn [PC, PS5, PS4, Switch] – 11 ноември
 • Valkyrie Elysium [PC] – 11 ноември
 • Solasta: Crown of the Magister: Inner Strength DLC [PC, XSX, XBO] – 14 ноември
 • Bravery and Greed [PC, PS4, XBO, Switch] – 15 ноември
 • Edengate: The Edge of Life [PC, PS4, XBO] – 15 ноември
 • Floodland [PC] – 15 ноември
 • Pentiment [PC, XSX, XBO] – 15 ноември
 • Smurfs Kart [Switch] – 15 ноември
 • Somerville [PC, XSX, XBO] – 15 ноември
 • Syberia: The World Before [PS5, XSX] – 15 ноември
 • Modern Warfare 2 Battle Pass [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 15 ноември
 • Warzone 2 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 16 ноември
 • Goat Simulator 3 [PC, PS5, XSX] – 17 ноември
 • My Fantastic Ranch [PC, PS5, XSX, Switch] – 17 ноември
 • Oakenfold [PC] – 17 ноември
 • Starsand [PS5, XSX, PS4, XBO] – 17 ноември
 • The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 18 ноември
 • Heidelberg 1693 [PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 18 ноември
 • Pokemon Scarlet and Violet [Switch] – 18 ноември
 • Evil West [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 22 ноември
 • Just Dance 2023 [PS5, XSX, XBO, Switch] – 22 ноември
 • Ship of Fools [PC, PS5, XSX, Switch] – 22 ноември
 • Dysterra [PC] – 24 ноември
 • Gotham Knights: Heroic Assault [PC, PS5, XSX] – 29 ноември
 • The Knight Witch [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 29 ноември
 • Warhammer 40,000: Darktide [PC, XSX] – 30 ноември
Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments