Игри кои ќе излезат во декември

Avatar img-thumbnail img-circle

во гејминг

Полека навлегуваме во последниот месец од 2022-та година. Во поглед на нови и возбудливи игри, годината никако не потфрли и секој месец имавме по нешто нови и интересно за играње. Во пресрет на новогодишните празници, ни во месецот декември нема да се седи со скрстени раце.

Подгответе го вашиот топол пијалак и спремете се за се загреете со некој од следниве наслови:

Игри кои ќе излезат во декември:

 • Dwarven Skykeep [PC] – 1 декември
 • Gundam Evolution [PS5, XSX, PS4, XBO] – 1 декември
 • Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered [PC. PS5, PS4, Switch] – 1 декември
 • The Callisto Protocol [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 2 декември
 • Marvel’s Midnight Suns [PC, PS5, XSX] – 2 декември
 • Need For Speed Unbound [PC, PS5, XSX] – 2 декември
 • Fortnite Chapter 4 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 4 декември
 • Swordship [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 5 декември
 • Back 4 Blood: River of Blood DLC [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 6 декември
 • Firefighting Simulator – The Squad [PS5, XSX, PS4, XBO] – 6 декември
 • Hello Neighbor 2 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 6 декември
 • Impaler [PC] – 6 декември
 • Knights of Honor 2: Sovereign [PC] – 6 декември
 • Kukoos – Lost Pets [PS4, Switch] – 6 декември
 • Sunshine Shuffle [PC] – 6 декември
 • Alaskan Truck Simulator [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 7 декември
 • Hubris [PC VR] – 7 декември
 • Togges [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 7 декември
 • Chained Echoes [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 8 декември
 • NecroBouncer [PC] – 8 декември
 • The Rumble Fish 2 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 8 декември
 • Witch On The Holy Night [PS4, Switch] – 8 декември
 • Dragon Quest Treasures [Switch] – 9 декември
 • IXION [PC] – 12 декември
 • Wavetale [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 12 декември
 • Crisis Core –Final Fantasy 7– Reunion [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch] – 13 декември
 • High On Life [PC, XSX] – 13 декември
 • The Witcher 3 [PS5, XSX] – 14 декември
 • Aka [Switch] – 15 декември
 • Nakara: Bladepoint [XBO] – 22 декември

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments