GG PODKAST S07E18 – Blizzconline, Blue Fire, SciGirl: The Internship

во гејминг

Следната недела на 19 и 20 февруари се одржува BlizzCon. Поради епидемијата настанот ќе биде онлајн и добра вест е дека оваа година е бесплатен. Очекувањата за Blizzconline се главна тема на оваа епизода GG PODKAST.

Покрај неколку помали вести од гејминг светот, супер вест е дека наскоро ќе излезе и нова видеоигра од гејминг студиото на WebFactory, Sindex. Демото на ScuGirl: The Internship е достапно на Steam и може да ја пробата играта уште веднаш. (https://store.steampowered.com/app/1485110/SciGirl_The_Internship/).

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments