Facebook со филтри за споделената содржина

во Друштвени мрежи

Филтерот се прикажува кај Most Recent (Најнови) копчето за следење на најновите вести и информации, копчето е веднаш до Top News (Најпопуларни).

Кога ќе се кликне стрелката се отвара мени на кое може да одберете да ги гледате само, пример, вестите поврзани со Facebook игри, само најновите закачени фотографии или споделени линкови, или најновите споделени статуси.

Овој филтер е доста потребен, земајќи ги в обзир количеството најново споделени информации од бројните пријатели. Вака со филтрирање ќе можете да си го прочистите стримот со вести и да ги читете само информациите кои ве интересираат, наместо да сте натрупани како што е сега.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments