Дел од љубителите на World of Warcraft со нетрпение ја очекуваат Classic верзијата на играта. За жал, ова видео иако е со фокус на Classic сепак е повеќе фокусирано на технички предизвици, од пронаоѓање на стари бекапи, до справување со модерна инфраструктура и интеграција со постоечки сервиси.

Проблемите со кои се справуваат инженерите на World of Warcraft во рекреирањето на светот се добар показател и за промената на интернетот, но и останатите технологии последниве петнаесетина години.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments