Петар Ниновски

Петар Ниновски е надворешен соработник на IT.mk. Основач на Brainster и со-основач на Codepreneurs. Го интересираат стартапи, маркетинг и нови технологии. Во слободно време пилот на параглајдер.

1 објавени новости