Нина Георгиева

Нина Георгиева е freelance автор на IT.com.mk. Поради вечниот недостаток на време, таа упорно се труди да усоврши мултитаскинг и да може паралелно да се занимава со продукција на музика, графички дизајн, игрици и друштвени мрежи.

5 објавени новости