Нина Ангеловска

Нина е основач на сервисот за групно купување Grouper.mk, кој од 2011-та година е двигател на македонската е-трговија. Нина e на листата на 100 успешни жени основачи на старт-апи во Европа на германскиот магазин The Hundert, листа споделена и од Forbes.

5 објавени новости