Avatar img-thumbnail img-circle

Кирил Ачкоски

Кирил е зависник од компјутери и хардвер уште од кога стана Титов Пионер! Го обожава морето и убавите песочни плажи, љубител е на техниката и автомобилите, а ужива да пие квалитетно вино во добро друштво. Активен член на форумот на IT уште од самите почетоци.

2 објавени новости