Драган Илиевски

Драган Илиевски е софтверски тестер и инженер на апликациска безбедност со разнолико 7-годишно искуство во ИТ, кој во слободно време се занимава со музичка продукција, читање психологија, возење на велосипед и пливање.

3 објавени новости