Апликација на денот: Contacts+ е најдобриот менаџер за контакти за Android и iOS

во Мобилни

Contacts+ е една од подобрите и комплетни апликации организирање на контактит и нивно идентификување со друштвените профили. Апликацијата ги комбинира сите информации од вашите пријатели на друштвените мрежи со кои ќе се поврзете (Google, Facebook, Twitter, WhatsApp и LinkedIn). Можеби ќе се запрашате зошто би ви бил дополнителен менаџер за контакти кој ќе има уште еден куп информации во него, но убавината на Contacts+ е во тоа што со еден чекор можете да пристапите до сите информации од Facebook, Twitter и слично.

Листата со контакти се наоѓа на левата страна, додека десно може да се видат сите информации за контактот – фотографија, број, мејл и слично, а дополнително може со еден клик да се прегледуваат и профилите на контактот на сите друштвени мрежи на кои е присутен. Исто така, контактите може да се групираат и луѓето со кои најчесто комуницирате да ги означете како омилени. Апликацијата ќе ги спои сите дупли контакти, па така во никој случај немате да се сретнете една личност повеќепати во вашата листа на контакти.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_wW8ACAABiU[/youtube]

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments