25 игри кои ќе излезат во февруари

во гејминг

Февруари е најкраток месец во годината и потребно е навистина внимателно да си го организирате времето, особено кога ќе го земете во предвид излегувањето на следниве 25 игри!

Од најновите игри, меѓутоа, Werewolf: The Apocalypse – Earthblood ветува адреналинска авантура за гејмери кои се по впивање тони и тони текст. Little Nightmares 2, пак, ќе ве одведе на ужасно патување од кое тешко дека ќе се вратите непроменети, а Gal*Gun Returns ќе проба да ве расположи со бранови и бранови од девојки кои се луди по вас. Од друга страна, King of Seas се чини како одлична акциона RPG игра со пирати, но доколку копнеете по значително комплексно RPG искуство, Persona 5 Strikers ќе знае како да ја награди вашата трпеливост при крајот на месецот.

 • Control Ultimate Edition [PS5, XSX] – 2 февруари
 • Cultist Simulator: Initiate Edition [Switch] – 2 февруари
 • Odysseus Kosmos and His Robot Quest [Switch] – 4 февруари
 • Werewolf: The Apocalypse – Earthblood [PC, PS5, XSX, PS4, XBO] – 4 февруари
 • Kinetic Edge [PC] – 5 февруари
 • Nioh Remastered – The Complete Edition [PC, PS5] – 5 февруари
 • Nioh 2 – The Complete Edition [PC, PS4] – 5 февруари
Nioh 2 Remastered – The Complete Edition [PS5] – 5 февруари, The Nioh Collection [PS5] – 5 февруари
 • Re:Zero -Starting Life in Another World- The Prophecy of the Throne [PS4, Switch] – 5 февруари
 • Ampersat [PC] – 6 февруари
 • Scarlet Hood and the Wicked Wood [PC] – February 10 февруари
 • Death Crown [PS4, XBO, Switch] – 11 февруари
 • Little Nightmares 2 [PC, PS4, XBO, Switch] – 11 февруари
 • Ultimate ADOM – Caverns of Chaos [PC] – 11 февруари
 • Gal*Gun Returns [PC, XSX, XBO, Switch] – 12 февруари
 • Rover Wars [XBO] – 12 февруари
 • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury [Switch] – 17 февруари
 • 30XX [PC] – 17 февруари
 • King of Seas [PC, PS4, XBO, Switch] – 18 февруари
 • Persona 5 Strikers [PC, PS4, Switch] – 23 февруари
 • Rogue Heroes: Ruins of Tasos [PC, Switch] – 23 февруари
 • Code: Realize ~Wintertide Miracles~ [Switch] – 25 февруари
 • Ghosts ‘n Goblins Resurrection [Switch] – 25 февруари
 • Hellpoint [Switch] – 25 февруари
 • Rogue Invader [PC] – 25 февруари
 • Bravely Default 2 [Switch] – 26 февруари
Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
види ги сите огласи на kariera.it.mk