Започна номинирањето за #140mknagradi-те

По завршување на номинациите, наредниот ден ќе следи корисничкото гласање.

Еве ги номинациите на #140mknagradi:

 • Твитерџија руки (Најдобар твитерџија кој почнал да твита оваа година.)
 • Most improved твитерџија (Tвитерџија кој оваа година најмногу напреднал од стартот на неговата твитерџиска кариера.)
 • Most valuable твитерџија (Tвитерџија кој e најкорисен и кој е вистинска вредност што го имаме во твитерсферата.)
 • Најдобар твит во 2010
 • Најтаг за 2010
 • Најкомпанија/организација на твитер
 • Најдобар аватар
 • Најдобра позадина
 • Најдобар твитерџија во #tretasmena
 • Најдобра твитерџика
 • Најдуховит твитерџија
Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
види ги сите огласи на kariera.it.mk