Егзоскелетите можат многу да помогнат во фабриките. Наместо постојано да се користат најразлични помагала, како дигалки и слично, работниците со помош на егзоскелет се посилни и можат и самите да креваат и поголем товар. Егзоскелетот ќе овозможи поголема флексибилност при работата, а со тоа и полесна и побрза работа.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments