Учиме ReactJs со Никола – Додавање на MaterialUI

во Совети

Никола Ѓоргиев е Unity Developer кој реши своето C# и Unity искуство да го сподели со сите преку YouTube туторијали. Овојпат Никола го споделува своето искуство со JavaScript, а понатаму и со React.

Видеата се одлично склопени едноставни за разбирање и што е вистинска реткост, на македонски.


Во ова видео нема премногу кодирање, но може да се запознаеме со начини за креирање на подобар изглед и интерфејс за апликацијата. Во случајот Никола ја разгледува MaterialUI, но ова важи за сите слични библиотеки.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments