Што е работата на АЕК?

во feature, Вести

Што е работата на Агенцијата за електонски комуникации (АЕК)? Видеото е изработено во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите –PROformance Watch“.

Линк до YouTube

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments