Поголема приватност на компјутер со PrivaZer

PrivaZer е бесплатна алатка која се одликува со комплексни можности за отстранување најразлични траги за тоа како го користите вашиот компјутер. Можете да започнете 100 најразлични скенирање и операции на чистење низ прелистувачите, регистарот, RAМ, бројни програми и хард дискот.

Најновата, четврта верзија верзија на програмот се има подновено со суптилно надграден дизајн. Паралелно со ова, автоматски можете да преземате надополнувања, како и автоматски да го чистите најновиот прелистувач на Microsoft – Edge. Значително подобрувања се забележителни и во перформансите, особено со самиот енџин за скенирање.

PrivaZer се испорачува во инсталациона и пренослива форма. Програмот е бесплатен за користење, но имате на располагање и малку поинаква верзија каде, доколку донирате финансиски средства, ќе добиете пристап до одредени надополнувања порано од останатите. Донациите се движат од 10 евра, па се до 10 000 евра.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments