Ова е последното видео од напредниот C# туторијал на Никола Ѓоргиев пред да почнете со програмирање. Тука Никола објаснува како се користи Bitbucket, како да креирате нов проект и да го качите на платформата. Дополнително, во ова видео има и кусо објаснувања за „учебникот“/документ кој Никола го подготвува за сите на кои им е потребно.

Сите кои сакаат да го погледнат видеото може да го направат ова на Google Docs на следниот линк:
https://docs.google.com/document/d/1gnCoCvv1L6THT4qA19siw3e57a6DnMfoNYWYRjHN8oE/edit

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments