Најгледаните YouTube видеа во 2010-та

Avatar img-thumbnail img-circle

во Веб, ретро, Свет

Подолу е топ 10 листата на аматерски видеа, додека од студиските видеа на прво место е Џастин Бибер со своето видео „Baby“ кое е прегледано над 400 милиони пати.

За крај на годината, тоа што фасцинира за 2010 година е неверојатната бројка од прегледани над 700 милијарди видеа, а се закачени над 13 милиони часа видео.

Top 10 најгледани аматерски видеа на YouTube за 2010-та:

  1. Bed Intruder Song – http://www.youtube.com/watch?v=hMtZfW…
  2. Tik Tok Kesha Parody – http://www.youtube.com/watch?v=d7n8Gq…
  3. Greyson Chance ‘Paparazzi’ – http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7…
  4. Annoying Orange Wazzup – http://www.youtube.com/watch?v=cL_qGM…
  5. The Man Your Man Could Smell Like (Old Spice)- http://www.youtube.com/watch?v=owGykV…
  6. Giant Double Rainbow – http://www.youtube.com/watch?v=OQSNhk…
  7. This Too Shall Pass OK Go – http://www.youtube.com/watch?v=qybUFn…
  8. The Twilight Saga Eclipse Trailer – http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda…
  9. Jimmy Surprises Bieber Fan – http://www.youtube.com/watch?v=AKEQwv…
  10. Gymkhana Three, Part 2 – http://www.youtube.com/watch?v=4TshFW…

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments