Како бесплатно да зграпчите огромен број пакети со квестови за The Lord of the Rings Online и Dungeons & Dragons Online

Иако стари, The Lord of the Rings Online и Dungeons & Dragons Online и понатаму не се за потценување, а студиото Standing Stones ги користи сите адути во ракавот за да ги одржува во живот.

Како што можеби знаете, за игрите има огромен број пакети од квестови за дополнително прошурување и расчленување на приказната. До пред некој момент, овие квестови можеа да се играат само доколку сте претплатени на игрите, или пак доколку ги купите пакетите со вистински пари. Неколку месеци како фановите можат бесплатно да ги играат овие пакети од квестови. Таквото нешто требаше да заврши во мај, но, поради огромната популарност, студиото не само што реши да ја продолжи промоцијата до крајот на летото, туку и да ви дозволи да си ги зграпчите скоро сите вакви квестови за нула денари, засекогаш! Ова е огромен дарежлив гест кој дефинитивно ќе биде ценет од фановите, особено кога ќе се земе во предвид низ колкав платежен ѕид ваквите содржини биле до сега.

The Lord of the Rings Online™ on Steam

The Lord of the Rings Online код: LOTROFREEQUESTS

Влезете во играта и, преку опцијата Redeem Code, внесете го горниот код за да ви се отклучат сите овие дополнителни содржини:

1 × Quest Pack: Central Gondor
1 × Quest Pack: East Gondor
1 × Quest Pack: West Gondor
1 × Quest Pack: Wildermore
1 × Quest Pack: Eriador Bundle
1 × Quest Pack: Angmar
1 × Quest Pack: Enedwaith
1 × Quest Pack: Eregion
1 × Quest Pack: Evendim
1 × Quest Pack: Forochel
1 × Quest Pack: Misty Mountains
1 × Quest Pack: North Downs
1 × Quest Pack: Trollshaws
1 × Quest Pack: Lothlorien
1 × Quest Pack: Great River
1 × Quest Pack: Old Anórien
1 × Region Pack: Far Anórien
1 × Quest Pack: March of the King
1 × Quest Pack: Battle of the Black Gate
1 × Quest Pack: Legacy of the Necromancer
1 × Quest Pack: Where Dragons Dwell
1 × Quest Pack: The Vales of Anduin
1 × Quest Pack: Mists of Wilderland

Dungeons & Dragons Online® on Steam

Dungeons & Dragons Online код: DDOFREEQUESTS

Влезете во играта и, преку опцијата Redeem Code, внесете го горниот код за да ви се отклучат сите овие дополнителни содржини:

1 × The Devil’s Gambit
1 × Trials of the Archons
1 × The Temple of Elemental Evil
1 × Heart of Madness
1 × Haunted Halls of Eveningstar
1 × Shadow Under Thunderholme
1 × The High Road of Shadows
1 × The Druid’s Deep
1 × Devil Assault
1 × Three-Barrel Cove
1 × Secrets of the Artificers
1 × Vaults of the Artificers
1 × Phiarlan Carnival
1 × The Catacombs
1 × The Sharn Syndicate
1 × Delera’s Tomb
1 × The Demon Sands
1 × The Dreaming Dark
1 × Attack On Stormreach
1 × The Necropolis, Part 1
1 × The Necropolis, Part 2
1 × The Necropolis, Part 3
1 × The Necropolis, Part 4
1 × The Path of Inspiration
1 × The Reaver’s Reach
1 × The Restless Isles
1 × The Ruins of Gianthold
1 × The Ruins of Threnal
1 × Sentinels of Stormreach
1 × Shan-to-Kor
1 × The Devils of Shavarath
1 × Sorrowdusk Isle
1 × The Red Fens
1 × Harbinger of Madness
1 × Tangleroot Gorge
1 × The Vale of Twilight
1 × The Vault of Night
1 × Reign of Madness
1 × Against the Slave Lords
1 × Dragonblood Prophecy
1 × The Mines of Tethyamar
1 × Disciples of Rage Adventure Pack
1 × White Plume Mountain and Other Tales Adventure Pack
1 × The Soul Splitter Adventure Pack
1 × Keep on the Borderlands Adventure Pack
1 × The Lost Gatekeepers Adventure Pack

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
види ги сите огласи на kariera.it.mk