ИТ настан: Викенд на интерактивни предавања за развој на ИТ кариера

Avatar img-thumbnail img-circle

во ИТ.МК

Студентите кои ќе земат учество ќе имаат шанса да присуствуваат на предавања на кои ќе се дискутира за најактуелните ИТ теми и за состојбата на ИТ секторот во државата и пошироко и на кои своето знаење и искуство ќе го споделат искусни предавачи од овој сектор.

Комуникациските и презентациските вештини на студентите ќе им ги доближат професионалци за обука на кадри од најпознатите тренинг центри. Учество на семинарот ќе земат и компании како што се Семос, Microsoft Македонија, Vip, Ембра корпорација, Innovation Academy и др.

Цената на картата изнесува 350 денари, картите можат да се набават пред почетокот на семинарот. Повеќе информации на Facebook профилот.

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments