Спонзориран текст

ИТ Настан: CodeFu 2020 – Кодинг одисеја (“Coding Odyssey”)

Спонзорирано од Netcetera

во Спонзорирани

Нетсетера ќе ја организира првата онлајн рунда од 14-тото издание од натпреварот во програмирање, CodeFu 2020.

Датумот е 26-ти април, со почеток во 12 часот напладне. Доколку сте заинтересирани, а не сте регистрирани, CodeFu тимот ве повикува да се регистрирате на следниов линк.

Поканети се сите студенти, апсолвенти и постдипломци да учествуваат и да го почувствуваат натпреварувачкиот дух на CodeFu.

Победникот од првата рунда и еден натпреварувач, по случаен избор, кој има позитивен број на поени (повеќе од нула), ќе бидат наградени со вредносни ваучери од 12,000 денари.

Најдобрите 32-ца натпреварувачи од двете квалификациски онлајн рунди, во април и мај, кои ги исполнуваат условите, ќе можат да се натпреваруваат во финалето.

Повеќе за правилата прочитајте на сајтот на CodeFu.

Најдобрите тројца од финалната рунда, ќе добијат можност да отпатуваат на една од европските конференции за софтверско инженерство, во најскоро можно време.

CodeFu тимот им посакува среќа на сите учесници.

Напомена:

Ова е комерцијален ПР текст закупен од страна на Netcetera. IT.mk не сноси никаква одговорност за текстот и неговата содржина. Доколку сте заинтересирани да објавите промотивен текст, испратете го на [email protected]