Интернет на нештата ќе не ослободи да бидеме луѓе повторно

во Веб

„Интернет на нештата“ е концепт во развој кој се однесува на поврзување на сите уреди, машини и сите секојдневни нешта со интернет, при тоа овозможувајќи им да комуницираат меѓу себе. Тоа вели г-дин. Орбан во својата презентација на Мobile Monday конференцијата во Амстердам, ќе ни отвори можности да се „ослободиме од ропството на нашата технологијата“, нудејќи им шанса на машините да се грижат сами за себе, но и да се грижат за нас, ослободувајќи не да бидеме луѓе повторно.

Подолу е видео од говорот, а под видеото е презентацијата. Доколку не знаете англиски искористете ги

Добивај известувања
Извести ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments

ит кариера

Matrix IT Global Services Macedonia

Junior Developer

Open Gi Grоup

UI/UX Designer

Bright Box

iOS Developer

види ги сите огласи на kariera.it.mk