Vortechs Media

Последен пат ажурирано на 16 декември, 2015.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

vmedia.mk
[email protected]
070/777-402

Адреса
ул. 29-ти Ноември, Валандово
Дејност
1 - 10
вработени
2012
година на основање
Менаџмент
Столе Китановиќ
ко-основач
Костадин Стојчев
ко-основач
Тагирано со

Не е пронајдена содржина за Vortechs Media на IT.mk.

За претставници на Vortechs Media, дознајте тука како да го дополните вашиот профил.

Компании со иста дејност