Телеком АД

Последен пат ажурирано на 28 јануари, 2019.
Пријави неточни информации.

Контакт информации

Контакт центар: 122
[email protected]
http://telekom.mk

Адреса
Кеј 13-ти Ноември бр.6 Скопје, 1000 Македонија
Дејност
1001-5000
вработени
Менаџмент
Никола Љушев
Главен извршен директор
Горан Трајановски
Главен оперативен директор
Славко Пројкоски
Главен директор за финансии
Слободанка Гиевска
Главен директор за човечки ресурси и регулатива
Бранко Станчев
Главен комерцијален директор
Мирослав Јовановиќ
Главен директор за техника и ИТ
Тагирано со

Содржина поврзана со Телеком АД

Телеком АД производи во ИТ Маркет