Sopro

Последен пат ажурирано на 6 јули, 2021.
Пријави неточни информации.

Адреса
Плоштад Македонија бр.2, Скопје
Дејност
215
вработени
2015
година на основање
Менаџмент
Моника Јошевска
Country Manager & Head of Operations (North Macedonia)
Рајан Велманс
CEO (UK)
Роб Харлоу
CTO (UK)